11 aprilie 2011

Diferente.

Si te face sa simti bine . Superior . E prea putin spus. Face mai mult decat vrei sa crezi. Da nu intelegi. Ai facut'o sa creada atatea si cand a auzit finalul... finalul a fost dur. Au fost si cuvinte. Da. Cuvinte. Dar cuvintele vorbesc despre plecare si intoarcere. Mai vine si o intoarcere dupa o asa plecare?

Inca se mai deruleaza filmul de cand i'ai pus capac. Totusi se mai gandeste la asta. Esti un plan de idei. Poate chiar constitui unul, dar i'ai dat cu virgula. Ceva scartaie si asta nu este bine. Are nevoie de spatiu. De aer. Are nevoie sa stie de ea. I'ai supt ideile, gandurile. Ai ademenit'o intr'o lume din care credea ca face si ea parte fara pretentii si rugaciuni. Dar n'ai considerat'o asa.

Te'ai considerat tu ok. Ea este doar un copil . Un copil care te face sa te simti superior si nimic alt ceva. Pentru tine ea este cea care trebuie sa iti fie aproape, sa iti acorde atentie dar ea nu are nevoie. Este de unica folosinta. Parea ca face parte din tine dar de fapt nu conta. Nu conta ca se interesa de tine, ca iti rostea cuvintele pe care vroiai sa le auzi. Nu conta ca te stia ca'n palma. Nu conta problema ei. Ai bagat'o in seama o data si atat.

Se numea supunere neconditionata . Acum scalvie.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu