23 decembrie 2010

D'oh !!!

Merge unu într-un bar şi vede, în spatele tejghelei, un borcan plin ochi cu bancnote de 50. Evaluează din ochi suma, care se află în borcan, şi curios, îl întreabă pe barman:
- Care-i treaba cu borcanu? 
- Păi pe scurt? dacă pui o bancnota de 50 şi treci 3 teste, toţi banii sunt ai tăi.
- Şi care sunt cele 3 teste ?
- Regula este săle afli după ce pui bancnota de 50 în borcan. Îi dă omul o bancnotă de 50 la barman, barmanul o bagă în borcan şi îi spune:
- Treaba merge cam aşa: prima dată trebuie să bei, dintr-un foc, o sticlă întreagă de pălincă? apoi să mergi în spatele barului, în curte, unde avem un pit bull, pe care îl doare tare rău o măsea, tu, cu mâinile goale, trebuie să i-o scoţi. Ultimul test este cu o babă, de 90 de ani, locuieşte deasupra barului, niciodata în viaţa ei nu a avut orgasm, tu trebuie să o ajuti la capitolul ăsta.
- Ştiu că am dat bancnota de 50, dar nu fac testele. Trebuie să fii nebun să bei o sticlă de pălincă şi apoi să mai execuţi si testele urmatoare!!
- Este alegera ta, dar banii rămân în borcan, zice barmanul.
Dupa ce bea câteva pahare, omul nostru prinde curaj şi-l întreabă pe barman:
- Unde dracu-i sticla aia de pălincă ?
Barmanul îi dă sticla. Omul, cu ambele mâini pe ea, o goleşte fără să se strâmbe, apoi, împiedicându-se, îşi face drum către curtea din spate, de unde, foarte curând, se aud zgomotele luptei crâncene, după un timp, se aşterne o linişte deplină şi fix când, restul clienţilor şi barmanul, credeau că eroul nostru a murit, el intră pe uşă, muşcat, zgâriat şi cu cămaşa franjuri  pe el.  Se îndreaptă spre bar şi, spre stupefacţia asistenţei, strigă:
- Noooh? acu? unde-i baba aia pe care o durea măseaua ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu