2 iunie 2011

Nu ne pasa.

       Dar tu nu te'ai gandit ca probabil te'am observat cand ne urmareai. Te dai mare diva si zici ca meriti mai mult de atat. Surprinzi lumea intr'un mod nu prea placut comentand subiecte care nu iti plac. Barfesti si vorbesti persoane pe la spate, persoane care o data au insemnat ceva pentru tine si care acum spui ca nu le suporti. Dar tu ce suporti? Te caci pe tine ca'ti displac locuri si gesturi din care tu de fapt ai facut parte. 
       Nu te urasc. Nu te urasc pentru ca asta ar insemna sa simt ceva in legatura cu tine. Ma scarbeste felul in care te dai interesanta. Imi displac figurile tale de pitzipoanca de companie, pentru ca pana la urma asta ai ajuns si asta vei ramane. Stilul tau de viata il consideri superior dar eu te consider jegoasa. Nu trebuie sa contribui cu nimic la imaginea care mi'am facut'o despre tine. Ma dezgusti, ingrozesti si imi dai senzatie de voma.
       Gandindu'ma ca mai sunt oameni in lume cu acelasi "still" ma face sa ma limitez la grupul meu de prieteni. Dar nu voi face asta. Lumea e mare. Voi cunoaste si alti oameni si daca se va intampla sa mai dau de cei ca tine voi avea o replica de dat. Nu ma doare nici cum ca ma urasti. Tu macar simti ceva pentru mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu