15 ianuarie 2011

Vicii !!!

Toată lumea întreabă de ce ? Dacă cunosc riscurile. Dacă da totuşi de ce continui ? Continui pentru că cunosc riscurile. Le cunosc dar nu sunt inconştientă. Nu fac asta ca să fiu cineva. Asta clar nu :| . Continui pentru că vreau. Nu am un raspuns exact pentru că nici eu nu ştiu de ce. Nu este un moft. Nu. Nici asta nu este. Este doar mediul în care trăiesc. Este modul meu de exteriorizare. Nu este clar şi nici prost. Nu este modul prin care vreau să scap de probleme. Este modul prin care îmi pierd timpul si banii :)). Da şi eu rad pentru că este amuzant,  pentru că sunt atâtea lucruri cu care aş putea să le schimb.
Dar poate nici nu pot şi nici nu vreau ( mai puţin cu nu pot şi mai mult cu nu vreau ). Nu'mi deschideţi ochii pentru că îi am de mult deschişi, doar îmi amintiţi lucruri pe care le ştiu, le conştientizez şi la care probabil nu vreau să renunţ. Este viciul care momentam mă reprezintă şi pe care îl consider felul meu de a fi.
Ne mai auzim peste ceva ani când  voi spune dacă am acelaş fel de a gândii şi aceleaşi vicii :)) .

P.S. pentru cei care nu sunt pe aceleaşi unde cu subiectul este vorba de produsele comestibile toxice :)) ..

4 comentarii:

  1. hmmmmmm...TOXIC deci.:))=))..chiar vreau sa aud ceea ce ai de spus despre asta peste ceva ani..:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai mare tampenie treaba asta cu Lasa`te de fumat ca nu e bine. Atata timp cat sunt banii tai si sanatatea ta, baga`ti pula ;) eu fumez de vreo 9 ani si nu am de gand sa ma las >:)

    RăspundețiȘtergere
  3. TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII =))) [ Campanie anti Fumat :D :))) ]

    RăspundețiȘtergere
  4. like like like alex<3 !!!
    like si la comm lui kid ;))
    p.s. nu esti sng din lume kre practica lucrul asta si ink esti in viatza:O si da o sa mi se spuna k peste cativa ani nu stii cum o sa fie si etc etc sau cum a sp carmen mai sus, dar am un unchi care a fumat de la 13 ani si a murit la 78...si nu de la cancer pulmonar ci a murit de batranetze =)))
    deci go go go alex! >:D<

    RăspundețiȘtergere